Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πολύ ξύλο στο Βραζιλία-Κολομβία και αποβολές για Νεϊμάρ-Μπάκα (vid)

Το παιχνίδι μύριζε μπαρούτι πριν καν ξεκινήσει. Το δολοφονικό χτύπημα του Ζουνίνγκα πέρυσι στον Νεϊμάρ, το οποίο τον άφησε εκτός ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε συνδυασμό με την ήττα της Βραζιλίας, 1-0 από την Κολομβία τα ξημερώματα, έφεραν τα νεύρα σε «κόκκινη» γραμμή και με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια.
 
Η Κολομβία είχε πάρει το προβάδισμα και κρατούσε τη νίκη στα χέρια της. Στην τελευταία επίθεση, η Βραζιλία εκτέλεσε κόρνερ όμως οι Κολομβιανοί απομάκρυναν εύκολα και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Με το σφύριγμα ο Νεϊμάρ, ο οποίος προφανώς δεν είχε ξεχάσει το περσινό τρομακτικό χτύπημα, σούταρε με δύναμη στο σώμα του Ζουνίνγκα από κοντινή απόσταση και το κακό δεν άργησε να συμβεί.
 
Ο Μουρίγιο πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον αστέρα της Μπαρτσελόνα, ο οποίος τον χτύπησε με το κεφάλι και εκείνη την στιγμή ο Μπάκα τον έσπρωξε με δύναμη από πίσω με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του Βραζιλιάνου να πέσουν όλοι πάνω στον Κολομβιανό και να του σκίσουν τη φανέλα. Τελικά ο διαιτητής πρόλαβε να δείξει κόκκινη κάρτα και στους δύο κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στα επόμενα ματς και θα είναι ξανά διαθέσιμοι αν οι ομάδες τους φτάσουν στα ημιτελικά.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κολομβία κατάφερε να πάρει την σπουδαία νίκη με το τέρμα που σημείωσε ο Μουρίγιο.